Pagina's

woensdag 8 mei 2013

The Sidekicks goes dutch, EP: We Zijn Verhuisd!


The Sidekicks goes dutch, EP: We Zijn Verhuisd. Single: Wie Ben Jij.
The Sidekicks besluit na vijf jaar als Engelstalige indie-rock verder te gaan als Nederlandstalige act. Na drie EP’s, veel shows en festivals zoals Paaspop en de Grote Prijs van Nederland, verrassen The Sidekicks je met Indierock in moedertaal, direct en dansbaar. De vier heren trekken dit jaar het land in en willen zich met de nieuwe EP; Wij zijn verhuisd, op de kaart gaan zetten.

De EP bevat 4 tracks, waaronder de eerste single Wie  ben Jij.  

Ik hoef niet meer gelukkig te zijn is één van de tracks die zeer verrassend is. Knallende rock track met een sprekende tekst.

Pen in de aanslag begint met elektronische geluiden, niet veel later uptempo. Pen in de aanslag heeft ook een tekst die je snel meezingt.

Rust Vrij is de track waar later dit jaar ook een videoclip van uitkomt. Lekker tempo,  met een deuntje wat niet uit je hoofd te krijgen is.

Wie Ben Jij is de eerste single van de EP Wij zijn verhuisd en is nu gratis te downloaden! De eerste track geeft goed weer waar de heren met deze EP naar toe willen. Dus luister vooral en oordeel zelf.


4 uptempo trracks met indie-rock  in je moedertaal. Verrassend, misschien even wennen. Maar deze EP is heerlijk in de komende zomermaanden.

Wil jij de andere  tracks horen? Dat kan tijdens De Release van de EP op  31 mei  in  013 – Tilburg!



The Sidekicks!
Joost Ariëns - zang en synth
Dennis Gremmen - gitaar
Bart Cornelissen - bass
Niek Willems – drums

Twitter: @TheSidekicksNL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten