Pagina's

zondag 24 juli 2016

FTM TOP MUSIC NEWS: "Thaïti je kunt er niet stil blijven staan!"

Al jaren volg ik diverse muzikanten op de voet, binnen Thaïti bijvoorbeeld. En wat ben ik ontzettend trots. De recensies van 3voor12 was 1 om trots op te zijn en ook voor Indie XL is er een prachtige recensie verschenen, want we konden er echt niet om heen. Thaïti was het hoogtepunt van deze week op het Valkhof Festival

Maar wat kun je trots zijn zeg, 7 maanden geleden mocht ik ze voor het eerst zien spelen en daarna in de Roos nogmaals. En ook al win je niet, de grootste en mooiste prijs heb je wel binnen. Het publiek waar ik lekker voor mocht dansen, want wow die energie spat van deze act af. 

En daarbij kun je dus niet stil blijven staan. 7 fantastische muzikanten die een show neerzetten en daarbij niet voor niets in de Top 15 op plek 7 staan van beste optredens tijdens de vierdaagsefeest volgens 3voor12. En dat is een kippenvel moment waard en iets om onwijs trots op te zijn. 

Thaïtians: Jamil Molenaar, Guus van Tiem, Florieke Vos, Thomas Lazeroms, Sam Cuppen, Simone van Erp, Randy de Vaan begonnen enkele maanden geleden aan dit avontuur, stonden in Merleyn en kregen een prachtige recensie na het eerste optreden.



Deze zomer kun je ze nog bewonderen op de Kaaij in Nijmegen en Park Open in Arnhem, maar het gaat snel dus ik ben er van overtuigt dat de grotere festivals in 2017 staan te springen voor deze tropische, dansbare act.


En ja de fanpage is dan ook sinds vandaag opgericht: https://www.facebook.com/fanpagethaiti/

Kun je de heren en dames hier volgen:
https://www.facebook.com/thaitimusic en like, we tikken bijna de 500 aan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten