Pagina's

vrijdag 17 juni 2016

FTM TOP MUSIC NEWS - 1

Wolves Dressed In Sheep - Crowdfunding: Ongeveer 3 1/2 jaar ontmoet ik band en je denkt dat is niet zo gek. Klopt, maar deze band zag ik van maart 2013 regelmatig, en nadat ze vorig jaar in de Popronde Nederland stonden en de eerste EP uitbrachten waar ik vol trots bij was.
Mooi om te zien dat ook deze band steeds beter en beter werd. En tijdens Oranjepop in Nijmegen was het heerlijk. Trots.
En dan is het nu tijd voor een album. En veel bands kun je steunen door geld te doneren en daarbij krijg je de mooiste cadeau's.
Dit soort acties supporteren we voor een aantal bands graag.
Inmiddels is de crowdfunding gestart en ook jij kan nu doneren op de heren en dame! van Wolves Dressed In Sheep die je misschien wel kunt kennen van "Hot Rod". Thanks en Liefde!
Doneren kan hier:
Filmpje checken kan hier:


EP Release - Taveneer: Het was een waar feest. Hij is uit de debut EP van Taveneer. - Tales From The Lighthouse I: Morning Star. Lees hier de blog over de release.





RBF - Light and Shade - Release Party: 
Wederom zal ik voor Sientje Sessies video's maken. Dit keer voor alweer de 3e editie! Sientje Sessies #3.
In de aanloop naar De Kaaij vindt op zondag 19 juni de 3e editie plaats van de Sientje Sessies. Live muziek, overheerlijk eten, exclusief voor een betaalbare prijs op een superlocatie, een lekkernij voor oor en maag!
De Braziliaanse heren van THEM OLD CRAP speelden vorig jaar op de Kaaij de sterren van de hemel en keren nu terug voor een exclusieve show vol outlaw country 'n bluegrass op het prachtige museumschip, de Opoe Sientje.
Uit de regio komen Angelface Pete & Dr. Ray die de middag openen met traditionele Amerikaanse folk en countryblues. Je kunt de heren kennen van The Cowpokes en Yeeehaa. Tussen de bands door kun je genieten van een overheerlijke BBQ.
De ticketprijs van €15,- is voor de twee optredens inclusief het avondeten! Heb je alleen interesse in de muziek, dan kun je een ticket kopen van €7,50.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten