Pagina's

woensdag 17 april 2013

FINALE DE ROOS VAN NIJMEGEN 2013 - 9 MEI @ DOORNROOSJE, NIJMEGEN!



Traditiegetrouw de afsluiting van Hemelvaartsdag: De finale van de leukste muziekcompetitie van Nijmegen! Met zeer variërende genres zal geen enkele muziekliefhebber zich vervelen! Lees verder voor de line-up.

The Aron & Florian Bevelander Bandexperience
The Aron & Florian Bevelander Bandexperience maakt supervette knallende alternative rock. Aron's sprankelende gitaarriffs en melodieuze loops blijven in je geheugen gegrift staan en de onnavolgbare drumpatronen van Florian zorgen ervoor dat deze goed geoliede rockmachine op het podium klinkt als een meerkoppige band. Completeer het geheel met soms grappige, dan weer poëtische maar ook niks-aan-de-hand teksten en je hebt de unieke sound

The Naked Sweat Drips
Het raggende rock-sextet THE NAKED SWEAT DRIPS maakt psychedelische hardrock met invloeden uit de 60's en 70's, maar met een flinke dosis hedendaagse rock. De beweeglijke muzikanten gaan elk optreden met doorweekte kledij van het podium af, waarbij ook het dansende publiek niet geheel onbezweet achter blijft.

Wolves Dressed in Sheep
In de winter van 2012 kruisten de wegen van deze vier muzikale studenten zich per toeval in het studentenhuis van gitarist Luc. Sindsdien hebben zij zijn kamer nimmer meer verlaten en maken zij slechts nog muziek onder de naam Wolves Dressed in Sheep: onvervalste liederen uit het hart met een country/folk of popachtige sound.

Lysogenic Cycle
Wanneer een virus een organisme infecteert, kan het de "Lysogenic Cycle" in gaan, waarin het zich ongemerkt repliceert, wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Dit moderne death/trash metal virus begon in 2009 met het infecteren van het publiek. Na een onderbreking van 2 jaar is de band klaar voor hun comeback.

Tot dan!

De Roos van Nijmegen is een jaarlijks terugkerende bandcompetitie georganiseerd door Stichting Doornroosje en Muziek en danscafé Merleyn en biedt sinds 1986 het perfecte podium voor ambitieuze beginnende bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Van rock tot hiphop, van metal tot ska, van alles heeft in de afgelopen 26 jaar de revue gepasseerd. Dit maakt de Roos van Nijmegen dé plek om jouw act lokaal op de kaart te zetten!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten