Pagina's

maandag 15 april 2013

Do You Want 2 Know The Music?



Het is dan zover, na het kanaal op You Tube, de Facebook pagina en Twitter, nu ook de Do You Want 2 Know The Music Entertainment Website/Blog. Hier zal ik diverse zaken plaatsten over de beelden die je kan zien op mijn kanaal of over de bands die ik volg. Ik zal praten over de diverse zaken die ik mee maak in de wereld van de muziek. Ook vind je hierboven de diverse social media waar Do You Want 2 Know The Music Entertainment al te vinden is.

Na Moke (& The Earphone Heads) kwamen er vele bands bij, vooral uit Nijmegen e.o. Vele beelden, blogs en updates. Vele complimenten, waardering maar ook heel veel gezelligheid.


Super trots op de resultaten uit het verleden, we hebben afgelopen week zelfs de 1000e upload gehad op het you tube kanaal. Deze was voor Season Crow tijdens De Roos van Nijmegen in Merleyn te Nijmegen.


Maar natuurlijk kan je kijken naar het verleden, maar we gaan bands en de muziek industrie maar eens verblijden met de toekomst. De komende periode staan er nog een aantal dingen te gebeuren. Waaronder de EP release van The Liquid Machine. De band die ik sinds de finale van de Roos ging volgen. Op mijn kanaal al diverse beelden te vinden. 

Ook iedere week een muzikaal lijstje onder de noemer DYW2K Charts. Met daarin dus muziek die you want 2 know. :) Verder zie je aan de rechterkant de links van bands die ik eerder zag en ik denk die zou je eens moeten checken. Een link naar de site of facebook pagina is daar te vinden. Komende week meer links. 



Tot snel!


Do You Want 2 Know The Music Entertainment is ook hier dus te vinden:
Like  https://www.facebook.com/DoYouWant2KnowTheMusic
Watch: http://www.youtube.com/user/henryvandenberg
Follow: https://twitter.com/dyw2k_themusic
Check: http://www.last.fm/user/doyouwant2know
Listen: https://soundcloud.com/dyw2k_themusic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten